Danjela Vladi

Lindur më 18.03.2002 në fshatin Lurë. Prej disa vitesh jeton në Tiranë.
Ka mbaruar studimet e larta Bachelor për Gjuhë Letërsi. Pasioni i saj për librat nis gjatë viteve të gjimnazit nga ku vë re edhe talentin në të shkruar. Ka marrë pjese edhe në konkurse letrare nga ku ka fituar çmime të ndryshme. Letërsia, arti dhe e bukura janë frymëzim i saj.

Nga Danjela Vladi

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.