Kopertina e librit Engjëjt ecin zbathur

Shpërndaje në:

Engjëjt ecin zbathur

Çmimi:

700 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Poezi
Formati PDF
Shtëpia botuese Emal
Data e botimit 2 Shtator 2023
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 114
ISBN 9789928804310

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

"Engjëjt ecin zbathur" është një zbuarje poetike e shpirtit të gjallë, e krijesës që rrethon dhe frymëzon. Me pasion dhe fuqi krijuese, autorja shpalos ndjenjat e vetvetes, pasigurinë dhe kërkimin për kuptim në botën që e rrethon. Përjetimi i vetvetes në një mjedis që ndryshon, filozofia personale dhe pasionet shërbejnë si pika kryesore e kësaj vepre të pasur emocionale. Natyra është një bashkë-udhëheqës i këtij udhëtimi të hollësishëm, duke sjellë simbole dhe metafora që pasqyrojnë gjallërinë dhe vështirësitë e udhëtimit të jetës.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Engjëjt ecin zbathur"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.