Drita Shala Çunaku

Drita Shala Çunaku u lind në Mitrovicë më 13.02.1962. Fakultetin Ekonomik e kreu në Prishtinë më 1986. Nga viti 1999 jeton në Prishtinë dhe punon në Zyrën Kombëtare të Auditimit

Nga Drita Shala Çunaku

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.