Kopertina e librit Kolona E Udhës Së Djegur

Shpërndaje në:

Kolona E Udhës Së Djegur

Çmimi:

50 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Roman
Formati PDF
Shtëpia botuese RILINDJA Prishtinë (ish)
Data e botimit 06-05-2001
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 180
ISBN 000-0000-000-00-1

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Roman në formë ditari _ kujtime origjinale nga lufta 1999 në Kosovë...
Si bëhej zbrazja e popullsisë shqipëtare nga Kosova përmes kolonave... Si përballoheshin mundimet e maltretimet në këto kolona...
Jeta në kolonat e luftës 1999 në Kosovë!...
Ky libër është dëshmi e gjallë e katrahures së fundshekullit XX kundërshqiptarë...

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Kolona E Udhës Së Djegur"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.