Flutura Kasa

Flutura Kasa
Lindur më 08.12.1992, në Gosë, Kavajë.
Rritur në fshatin Kalush, deri në 2005.
Përfundoi shkollën tetëvjeçare dhe vazhdoi
të mesmen në degën e shkencës në Siçili të
Italisë Scicli, Donnalucata.
E diplomuar pranë Fakultetit të Mjekësisë,
dega Farmaci, Francë.
Aktualisht vijon studimet në të njëjtën degë,
në Francë.


Nga Flutura Kasa

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.