Shtëpia botuese Naimi

Shtëpia botuese Naimi, e pagëzuar me emrin e poetit tonë kombëtar Naim Frashëri, synon promovimin mbi baza profesionale të librit, literaturës dhe kulturës në përgjithësi.

Nga shtëpia botuese "Naimi"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.