Kopertina e librit Gjyshja me zemrën prej ketri

Shpërndaje në:

Gjyshja me zemrën prej ketri

Çmimi:

500 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Për fëmijë
Formati ePub
Shtëpia botuese PUPËZ
Data e botimit 13-04-2023
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 40
ISBN 9789928470454

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

GJYSHJA ME ZEMRËN PREJ KETRI është një histori zemre e shkruar në vargje. U kushtohet të afërmve që nuk i kemi pranë, për të cilët na merr malli. Një gjyshe shpirtartiste, bashkë me mjaltin erënektar, do t’u dërgojë nipërve që jetojnë larg edhe “një përrallë të përmallë”. Në një fjongo të pamatë ajo shkruan një përrallë të gjatë…

Ky libër i serisë “Vjershoke” në fund përmban lojëra gjuhësore për kuptimin e fjalëve konkrete/abstrakte, fjalëformimet e figurat letrare.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Gjyshja me zemrën prej ketri"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.