Kopertina e librit Infermieri në Pediatri

Shpërndaje në:

Infermieri në Pediatri

Çmimi:

700 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Mjekësi
Formati PDF
Shtëpia botuese Real – Stamp Tiranë
Data e botimit 2017
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 176
ISBN 978-9928-4415-2-2

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Libri Infermieri në pediatri pjesë e katalogut të librave për infermierë ofron informacione të përgjithshme dhe specifike për trajtimin e semundjeve të fëmijëve, duke përfshirë problemet më të zakonshme dhe strategjitë e kujdesit. Këto burime janë të rëndësishme për të avancuar praktikën infermierore dhe për të siguruar kujdes cilësor për pacientët e vegjël.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Infermieri në Pediatri"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.