Kopertina e librit Infermieri në Sëmundje të Brendshme

Shpërndaje në:

Infermieri në Sëmundje të Brendshme

Çmimi:

1000 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Mjekësi
Formati PDF
Shtëpia botuese Real – Stamp Tiranë
Data e botimit 2017
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 285
ISBN 978-9928-4415-4-6

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Libri "Infermieri në Sëmundje të Brendshme" si pjesë e katalogut të librave për infermierë është një burim i rëndësishëm për ata që punojnë në kujdesin shëndetësor të pacientëve me sëmundje të brendshme, përfshirë patologjitë të cilat prekin organet e brendshme të trupit. Ky libër ofron një pasqyrë të gjerë të diagnozës, trajtimit dhe menaxhimit të këtyre sëmundjeve nga perspektiva infermierore.

Përmes tij, lexuesit mund të marri informacione të përgjithshme dhe specifike për trajtimin dhe kujdesin e ofruar për pacientët me sëmundje të brendshme, duke përfshirë:

Vlerësimi dhe Monitorimi: Përfshin metodat për vlerësimin e gjendjes së pacientëve me sëmundje të brendshme dhe monitorimin e tyre për ndonjë ndryshim ose përkeqësim të gjendjes së tyre shëndetësore.

Administrimi i Barnave dhe Terapive: Diskuton për administrimin e barnave dhe terapive të nevojshme për trajtimin e sëmundjeve të brendshme, duke përfshirë dozimin e duhur dhe ndërveprimet e mundshme me ilaçe të tjera.

Menaxhimi i Kujdesit: Përfshin strategjitë dhe protokollet për menaxhimin e efektshëm të kujdesit për pacientët me sëmundje të brendshme, duke përfshirë kontrollin e simptomave dhe parandalimin e komplikacioneve.

Edukimi dhe Këshillimi i Pacientit: Diskuton për rëndësinë e edukimit dhe këshillimit të pacientëve në lidhje me sëmundjen e tyre, trajtimin dhe menaxhimin e tyre në shtëpi.

Ky libër është një mjet i rëndësishëm për të përmirësuar njohuritë dhe aftësitë e infermierëve në trajtimin dhe kujdesin e pacientëve me sëmundje të brendshme, duke kontribuar në ofrimin e një kujdesi cilësor dhe të personalizuar për ta.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Infermieri në Sëmundje të Brendshme"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.