Kopertina e librit Kakarina

Shpërndaje në:

Kakarina

Çmimi:

600 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Për fëmijë
Formati ePub
Shtëpia botuese PUPËZ
Data e botimit 05-11-2019
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 80
ISBN 978-9928-286-56-7

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Gjuha është arti me mbresëlënës që kanë shpikur njerëzit dhe që përdoret nga çdokush dhe çdo ditë. Sa shumë mesazhe, emocione e befasi përcillen përmes fjalëve! Por edhe humor, i cili na pëlqen të gjithëve. Në librin “Kakarina” i serisë “Fjalistike” luhet me format e fjalëve, me përbërësit e saj, me kuptimet, theksin, rimat, ritmin, tingullimitimet, antonimet e sinonime, shprehjet frazeologjike e me zhdërvjelltësuese gjuhe.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Kakarina"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.