Kopertina e librit Më thuaj, o gjyshi...

Shpërndaje në:

Më thuaj, o gjyshi...

Çmimi:

600 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Për fëmijë
Formati PDF
Data e botimit 28-07-2023
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 68

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Është libër për fëmijë të moshës nën 16 vjeç, me tematikë Islame. Botimi i parë i autores. Poezitë në këtë libër janë të thjeshta,të bukura dhe edukative. Përmbajtja e tyre është shumë domethënëse, sepse janë Hadithe Profetike të derdhura në vargje. Vargjet janë me rimë, gjë e cila ia bën fëmijëve akoma më të lehtë e më të dashur leximin, pse jo ti mësojnë edhe përmendësh e pa u sforcuar. Cdo fëmijë që do ta marë në dorë këtë libër do ta dojë atë, e do ta ketë mikun më të mirë në udhetimet e tij.
Këto vjersha vlejnë dhe rekomandohen për shkolla, kopshte, kurse, festa islame, apo evente të ndryshme fetare. Shpresojmë për fëmijët që do ta kenë në dorë këtë liber, ta pëlqejnë atë, të kënaqen, e mbi të gjitha në përfundim të tij të behen akoma edhe më të mirë e më të dashur.
Lexim të këndshëm vogëlushë!

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Më thuaj, o gjyshi..."

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.