Shtëpia botuese Prokult Press

Shtëpia botuese Prokult Press themeluar në vitin 2012, merret me botimin e librave të të gjitha fushave si letrare, historike, librave monografik, publicistik, libra per artin e muzikës, artin figurativ etj.

Nga shtëpia botuese "Prokult Press"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.