Kopertina e librit Morpheus

Shpërndaje në:

Morpheus

Çmimi:

700 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Poezi
Formati PDF
Data e botimit 24-05-2019
Gjuha Anglisht
Numri i faqeve 121
ISBN 1071056859

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

In the endless halls of the human mind, that most ancient version of the Holy Temple, the unvanquishable human will has risen once more; to sit upon the Throne of the Righteous. An unburnable work rests on its hands. A scripture whose opening line reads: Morpheus too must awake!

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Morpheus"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.