Në festën erotike

Shpërndaje në:

Në festën erotike

Çmimi:

300 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Poezi
Formati PDF
Shtëpia botuese Alcaeus
Data e botimit 01-09-2001
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 62
ISBN 960867803

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Një libër me poezi që prekin anë të panjohura të shpirtit njerëzor. Tema e dashurisë, jetës, vdekjes, problemet sociale të një shoqërie në kapërcyell dhe të njeriut që duhet të luftojë për t’u përshtatur në këtë realitet, të dhëna përmes një figuracioni të pasur. Fryma e meditimit dhe e ironisë, të përziera bashkë, krijojnë një atmosferë emocioni të përmbajtur.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Në festën erotike"

Regjistrohu në newsletter

Merrni në email njoftimet më të fundit mbi
librat e rinj, ofertat dhe artikujt më të fundit.