Kopertina e librit Fonemat e Ribërjes

Shpërndaje në:

Fonemat e Ribërjes

Çmimi:

500 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Poezi
Formati PDF
Shtëpia botuese Fondi për Letërsi Art e Kulturë
Data e botimit 02-06-2015
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 120
ISBN 978-2-9553136-0-2

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Këto poezi të këtij libri nuk do ta lënë askënd indiferent. Autori rrëfen për njeriun, fati i të cilit është ndërthurur me fatin e atdheut. Njerëzit që krijuan dhe duhet të krijojnë gjërat më të bukura të tij, për ata që e mbrojtën atdheun e tyre dhe mbollën përjetësinë duke u bërë shija e lirisë së tij...
Poeti Avni Azizi i krijon idetë si shprehje të mendimeve nëpër imazhe. Vargu i tij është i freskët, i kuptueshëm dhe i saktë si një ekuacion matematike. Ai shkruan për ndjenjën shpirtërore, trishtimin dhe gëzimin, takimet e papritura dhe ndarjet, dramat, ëndrrat, vdekjen, mallin e dhembjen dhe të gjitha këto tingëllojnë nëpër vargje si një spërkatje, një frymë shpëtuese që sikur mbytet në hapësirat ajrore të shpirtit të tij...

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Fonemat e Ribërjes"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.