Kopertina e librit Kthimi

Shpërndaje në:

Kthimi

Çmimi:

360 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Roman
Formati PDF
Shtëpia botuese Konica Press
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 116

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

E gjithë ajo që rrëfehet brenda romanit KTHIMI, zhvillohet në suaza të një kohe të caktuar. Megjithëse kemi të bëjmë me shumë ngjarje e përjetime, me shumë gjëra që e përbëjnë një jetë njerëzore, ato përthekohen kryekëput vetëm brenda një nate. Pra, gjithë romani zhvillohet brenda kësaj kohe të shkurtër, me çka dëshmohet qartë se edhe koha relativizohet deri në skajshmëri, duke bërë një shkrirje në mes të kaluarës dhe të tashmes, në mes të gjërave të qena dhe të paqena, në mes konkretes dhe imagjinare

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Kthimi"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.