Kopertina e librit Shpirti flet

Shpërndaje në:

Shpirti flet

Çmimi:

700 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Poezi
Formati PDF
Shtëpia botuese Rafti Magjik
Data e botimit 25-11-2023
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 61

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

NJË COPËZ NGA LIBRI ME POEZI "SHPIRTI FLET"
Kur të trishtohesh ndonjë ditë,
Lutu me zemër,mbylli sytë.
Kujto se lart është një Zot,
Se shpirti pluhur nuk bëhet dot.
Në këtë libër me poezi, në të shumtën e rasteve gjejmë copëza komunikimi shpirtëror dhe emocional duke prekur disa dimensione,në veçanti dashurinë ndaj atdheut,ku personazhet brenda poezive zakonisht jetojnë në mërgim. Laramania e tematikave të ndryshme,të derdhura në rima ,shfaq një tablo reale ku personazhet nuk ndalojnë së kërkuari shtigje të reja, dhe nuk dorëzohen përballë asnjë pengese. Duke vlerësuar se kurdo dhe kudo ka prani të Zotit,si grimcë hyjnore kemi ardhur me një mision dhe një mesazh për brezat e ardhshëm. Dhe ai mesazh është : Nëse linde njeri - vdis njeri !

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Shpirti flet"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.