Kopertina e librit Shqipja me dy krena

Shpërndaje në:

Shqipja me dy krena

Çmimi:

3000 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Etnokulturë
Formati PDF
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 284

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Lexoni librin dhe do të kuptoni pse:
Shqiponja është e lidhur organikisht dhe gjenetikisht me popullin apo trungun pellazg-ilir-arbër-shqiptar, dhe boll më duke na mësuar e na gënjyer se shqiponja me dy krena është bizantine?

Shqiponja dykenore zbritet nga panteoni pegan, jo për t'i lënë vend, por për t'i qëndruar sikundër te Zeusi pranë, simbolit të kryqit, tashmë të bërë kristian.
Nëse këqyr shqiponjën me kujdes në xhubletë, në tekstil, në unaza, në djep, në flamur, në porta me qemer, në çifteli, në lahutë, në qilimë, do të kuptosh se jemi i vetmi popull që e kemi në kësi formash të paktën katër mijë vjet, kur Roma, Greqia e Bizanti atëherë nuk pipëtinin e nuk bëzanin.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Shqipja me dy krena"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.