Shtëpia botuese Youcanprint

Youcanprint është platforma e parë italiane vetë-botuese e themeluar më 5 Dhjetor 2009. Shkrimtarët hyjnë në tregun e botimeve pa filtra apo kufizime, duke botuar librat e tyre ndërsa lexuesit në këmbim marrin akses në një katalog gjithnjë në rritje të veprave që gjenden në platformë.

Nga shtëpia botuese "Youcanprint"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.