Kopertina e librit Lulja jetëshkurtër e kohës

Shpërndaje në:

Lulja jetëshkurtër e kohës

Çmimi:

700 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Poezi
Formati PDF
Shtëpia botuese Lena, Prishtine
Data e botimit 20-05-2023
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 103
ISBN 978-9951-29-327-3

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Ky libër është përkthyer në gjuhën shqipe nga IRMA KURTI.

Lexuesi, kur përfundon librin, do të njohë zërin e poetit dhe një botë ku natyra, lirizmi dhe mendimi formojnë një territor vetjak dhe karakteristik, në të cilin bashkëjetojnë shumë nga poezitë e tij koncize dhe të paharrueshme. Por ai percepton gjithashtu edhe disa lëvizje të rëndësishme të paralajmëruara që në librin e mëparshëm të Germain Droogenbroodt-it: nga njëra anë, një gjuhë që fiton aftësi afektive dhe emocionale dhe, nga ana tjetër, një mbizotërim i tematikës së përkohshmërisë dhe vdekjes si boshti kryesor i së gjithës. Në vargjet e vëllimit “Lulja jetëshkurtër e kohës”, me siguri që lexuesi do të gjejë diçka thelbësore për veten dhe për përvojat e tij.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Lulja jetëshkurtër e kohës"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.