Kopertina e librit Psikologjia politike si strategji për emancipim politik: Rasti i Kosovës

Shpërndaje në:

Psikologjia politike si strategji për emancipim politik: Rasti i Kosovës

Çmimi:

800 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Shkencor
Formati PDF
Data e botimit 01-12-2022
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 148
ISBN 978-9951-814-36-2

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

'Psikologjia politike si strategji për emancipim politik: Rasti i Kosovës' është një libër studimor mbi konceptin e psikologjisë politike dhe mënyrën e aplikimit të saj në Kosovë.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Psikologjia politike si strategji për emancipim politik: Rasti i Kosovës"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.