Kopertina e librit Në festën erotike

Shpërndaje në:

Në festën erotike

Çmimi:

300 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Poezi
Formati PDF
Shtëpia botuese Alcaeus
Data e botimit 01-09-2001
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 62
ISBN 960867803

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Një libër me poezi që prekin anë të panjohura të shpirtit njerëzor. Tema e dashurisë, jetës, vdekjes, problemet sociale të një shoqërie në kapërcyell dhe të njeriut që duhet të luftojë për t’u përshtatur në këtë realitet, të dhëna përmes një figuracioni të pasur. Fryma e meditimit dhe e ironisë, të përziera bashkë, krijojnë një atmosferë emocioni të përmbajtur.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Në festën erotike"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.