Shtëpia botuese Botimet ADA

Shtëpia botuese “ADA” është themeluar më 19 mars 1999. Orientimi i botimeve të shtëpisë botuese”ADA” ështe kryesisht letërsia artistike shqiptare dhe e huaj. Bashkëpunëtorët e saj janë emrat më të shquar të letrave shqipe.

Nga shtëpia botuese "Botimet ADA"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.