Sazan Guri

Sazan Guri është një ambientalist shqiptar, gjeolog nafte dhe inxhinjer. Gradat e tij shkencore janë "profesor i asociuar në gjeoshkencë" dhe "doktor i shkencave në fushën e gjeologjisë". Guri ka lindur në Berat më 11 dhjetor 1956.

Nga Sazan Guri

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.